Bel ons op nummer 088-890 3637 | haskennistransfer@has.nl
 

Als kwaliteitsprofessional wil je je doorontwikkelen. Het ontbrak echter nog steeds aan een leerplatform waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten en aanvullen. Met de Dutch School of Quality bieden wij als allereerste dat gewenste platform. Het is een compleet nieuwe en unieke reeks modules voor de professional met ervaring die op zoek is naar verdieping.

Het basisblok de leergang Quality and Business Improvement in Food is speciaal voor de beginnende kwaliteitsmedewerker (niveau mbo).
De verdiepingsblokken, de leergangen Risicomanagement, Improvement, Gevarenbeheersing, Compliance zijn voor de meer ervaren kwaliteitsprofessional die verdieping zoekt. Totaal bieden we met de Dutch School of Quality een totaal pakket voor de kwaliteitsmedewerker/manager die door wil groeien.

Leergangen

 • Quality and Business Improvement in Food

  De kwaliteitsborging van ons voedsel staat onder druk én in de spotlights. Alle reden voor kwaliteitsmanagers - in de breedste zin van het woord - om zich te wapenen. Deze leergang is bedoeld voor de beginnende kwaliteitsmedewerker. Je leert er hoe je de kwaliteit van je voedingsmiddelen systematisch kunt bewaken en indien nodig effectief kunt ingrijpen.

  Bekijk modules

 • Gevarenbeheersing

  Ben jij verantwoordelijk voor het beperken van de risico’s van allergenen en microbiologische, chemische en/of fysische gevaren in een voedselproducerend bedrijf? Dan weet je hoe dynamisch deze wereld is. Met onze trainingen in Gevarenbeheersing train je jezelf om een expert te worden en gevaren tijdig te determineren en elimineren.

  Bekijk modules

 • Risicomanagement

  Je doet al aan risicomanagement, maar vraagt je wel eens af: doen we wel genoeg? Zijn de gevaren die het gebruik van grond- en hulpstoffen met zich meebrengen bijvoorbeeld wel genoeg geborgd? Hebben wij ook alle procesrisico’s voldoende in beeld? Met deze leergang til je je kennis en skills in risicomanagement naar een hoger plan.

  Bekijk modules

 • Compliance

  De Europese en internationale wet- en regelgeving op het gebied van levensmiddelen is naast complex ook nog eens zeer veranderlijk. Na onze leergang Compliance gevolgd te hebben, ben je niet alleen weer helemaal bijgepraat, maar weet je ook de actuele wet- en regelgeving toe te passen binnen je organisatie; ook in crisissituaties.

  Bekijk modules

 • Improvement

  Haal je het volle potentieel uit de verbeterkansen binnen de organisatie? Met de leergang Improvement ontwikkel je zelfleiderschap, leer je kwalitatieve en kwantitatieve verbetertechnieken van elkaar te onderscheiden en leer je procesverbeteringen ontwerpen, doorvoeren en begeleiden. Op het vlak van verbeteringen word je een katalysator.

  Bekijk modules

Modules

Quality and Business Improvement in Food
 • Quality Assurance

  Na het volgen van deze training, ben je up-to-date op de onderwerpen wetgeving, kwaliteitsmanagementsystemen, risicoanalyse, auditing, arbo & milieu, crisismanagement en food defense.


 • Quality Control

  Deze training introduceert je in het kwaliteitsmanagement vanuit technologisch/bedrijfskundig oogpunt. Daarnaast komen de onderwerpen procescontrole, analysis en tools voor kwaliteitscontrole aan bod.


 • Business Improvement

  In deze training vergroot je jouw kennis en praktische slagkracht op de volgende gebieden: total Productive Maintenance / Six Sigma, verbetermanagement, quality improvement tools, managing quality improvement en kwaliteitsbeleid & business strategy.


Gevarenbeheersing
Risicomanagement
Compliance
Improvement
© Dutch School of Quality. Alle rechten voorbehouden.
 
X